Activitat del Club de l'oient a Cala Rajada









    Joan Valent ha estat elegit artista de l’any 2011, i per aquest motiu la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears ha organitzat diferents actes relacionats amb la seva figura i les seves obres durant el primer i el segon trimestre de l’any escolar.
   Una de les activitats preparades pel segon trimestre és l’anomenada Club de l’oient, una xerrada lúdica per conèixer el músic i la seva obra Les Quatre estacions a Mallorca. 



   Ahir horabaixa (per dimecres, 13 d'abril)  va tenir lloc l’activitat a Cala Rajada, al centre Cap Vermell, en la qual varen participar els alumnes de grau elemental i els de llenguatge lliure de l’Escola de Música de Capdepera.
   La musicòloga Eugènia Gallego va ser l’encarregada d’explicar als joves talents qui és Joan Valent i quina és l’obra Les Quatre estacions a Mallorca. Ho va fer amb una exposició molt dinàmica, amb la qual els alumnes varen sentir els moviments de l’obra, varen descobrir altres músics que també es van inspirar en Les Quatre estacions de Vivaldi per fer una obra musical, i varen conèixer més a fons Joan Valent, una figura musical mallorquina poc coneguda entre els alumnes.

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera