PSM-Entesa, llista tancada
La coalició presentà la seva candidatura per a les properes eleccions municipals




El divendres dia 8, la coalició PSM-Entesa presentà la seva candidatura al complet, de cara a les properes eleccions municipals a Capdepera, essent els primers que han aparegut a l’escena política local amb la llista tancada.

L’acte va tenir lloc a les voltes de can Creu d’Inca, recinte que es va omplir de militants, simpatitzants o simples curiosos. Tot plegat, es va viure un ambient molt distès i que els organitzadors s’esforçaren per escenificar des d’un vessant en positiu.

La candidatura d’aquest grup queda composta de la següent manera: Pere Fuster, Antònia Ballester, Mateu Garau, Joan Ramon Esteva, Xesca Pascual, Berta Liesegang, Agustí Lliteres, Paco Galian, Maria del Mar Siquier, Lluís Cerrada, Maria Vives, Marga Bisquerra, Xiscu Vives, Laura Flaquer, Felip Esteva, Magdalena Nebot, Isidor Rodríguez, Antònia Vaquer, Pep Tous, Miquel Flaquer, Bàrbara Femenies, Pep Terrassa i Jaume Fuster. Es tracta d’un grup amb moltes cares noves en relació a passades eleccions.

L’acte va ser presentat per Toti Fuster i Biel Bisquerra, i a banda de la presència de distints representants de la política local, hi foren presents Antoni Alorda i Jaume Sansó, en representació del PSM i d’Entesa, respectivament.

Els dos primers de la llista, Antònia Ballester i Pere Fuster foren els encarregats de prendre la paraula, en sengles parlaments que, per la reacció dels assistents, foren molt ben rebuts. La primera donà a les seves paraules un enfocament de caire humanista, justificant la seva presència en política per l’estimació cap al seu poble i per la necessitat que sent de tornar a aquest poble una part del que n’ha rebut. El candidat a batle, de la seva banda, va pronunciar un parlament més tècnic, centrat en els problemes que afecten el poble i en el tipus de solucions que creu que s'haurien d'aplicar per a avançar. En ambdós casos, empraren un llenguatge molt directe, posant l'èmfasi en el compromís de tot el grup de fer  feina en temps de dificultats. Dues frases en destacaríem: "Estam preparats" i "Sentim el poble, com vosaltres".







Acabat l'acte, els assistents varen degustar un senzill refrigeri i parlaren molt, del present i del futur, i de la molta feina que hi ha per fer.