Capdepera va gaudir d'una de les rues més participatives de tots els temps




Com era de preveure la rua de Capdepera, després de l'èxit de Cala Rajada, va ser una de les més nombroses i animades de les que fem memòria. El nostre poble ha fet seva la dita " al mal temps bona cara" i s'ha bolcat organitzant comparses i grups, per a fer de la rua una festa participativa, original i divertida. Enguany l'enginy  s'ha accentuat i hem podgut gaudir de moltes i molts originals (i molt "currades") desfresses, abundant moltes comparses de jovent.
 Els espectadors ens ho hem pasat molt bé, i els desfressats segur que s'ho han passat encara millor. Cal dir que la majoria d'espectadors  estaven concentrats entre la plaça de la Constitució i l'Orient , així com a l'arribada al polisportiu.
A més de gairebé totes les comparses que desfilaren a Cala Rajada, hi hagué un parell de novetats.
D'altra banda el canvi d'itinerari no ha deslluit gens la desfilada.
Un any més la rua acabà amb una festa multitudinària al polisportiu amb un grup musical que engrescà a tots els presents, amb bona música i una adequada selecció de cançons.



Enhorabona a tots els participants.



Us deixam unes fotografies, que esperam complementar amb un extens àlbum (gràcies a la col·laboració d'en Xisco Campins), ja que en aquestes noticies és imposible incloure a totes les comaparses i desfressats.