Els Reis ja són aquí





Les fotografies, per elles soles, parlen de l'apoteosi que es va viure el diecres dia 5, amb motiu de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Amb un temps que convidava a sortir al carrer, la gentada que anà a esperar tan il·lustres visitants va ser d'aquelles que marquen època. Escenes que es varen repetir en el moll de Cala Rajada, davant el Centre Cap Vermell o a la plaça des Sitjar. Per tot es va desfermar una il·lusió emmordassada al llarg de l'any per moltes circumstàncies adverses, però que amb l'arribada dels Reis es recupera com el millor dels regals.

Il·lusió dels infants, dels pares, dels padrins... Il·lusió d'un poble que no vol perdre la il·lusió.





La Comissió dels Reis es mereix nota a part. Aquests tampoc no la perden mai, la il·lusió. Ni les gades de fer feina, ni la imaginació. Les carrosses d'aquest any, excepcionals, recreaven tres escenes del fons del mar, tan simpàtiques com magníficament realitzades. Moltes hores de treball per a unes poques hores de cacavalcada. El resultat, en tot cas, bé valia la pena.
















Banda de Cornetes i Tambors i Banda de Música no hi feren falta. Sense aquestes agrupacions, no ho dubteu, la festa seria una altra cosa.











El comiat de Ses Majestats, des del balcó de l'Ajuntament, deixà els més menuts en un compàs d'espera nerviosa. Més d'un, segur, no degué dormir gaire.