Patenten el renta-paelles de la Mostra de la Llampuga 

Membres de l’organització de la Mostra de la Llampuga han fet les passes necessàries per a patentar i homologar el renta-paelles que fan servir els estands de la Confraria de Pescadors ( ja coneixeu les excel·lències del seu l’arròs sec llampuguer i de la fideuà). Avui, dia 28 de desembre, han rebut resposta i ja disposen de la patent que els permetrà comercialitzar-lo.

Però, malgrat superar totes les proves d’eficiència energètica i mediambientals, hi ha veus discrepants. Dins la mateixa Confraria hi ha elements que no ho veuen amb bon ulls, ja que  la Mostra de Cala Rajada perdria “l’exclussivitat” i deixaria d’ésser una atracció, com és ara...   “ A més, no m’agrada el nom” ha dit un reconegut  membre de l’organització.



D’altra banda, els inventors de l’aparell treballen intensament per a millorar-lo tècnicament i es preparen per a cobrir les primeres demandes. Pel que fa a les crítiques, han declarat: “No les escoltam. El departament de màrqueting i publicitat preparen una campanya per a obrir mercat, i el nom forma part de l’ agressiva  estratègia comercial que hem d'engegar. El que més ens preocupa és què farem amb la doblerada que  guanyarem”.