Els alumnes de Primària del col·legi tornen a fer l'esplai al parc de s'Alzinar



Les obres de remodelació del gimnàs encara no han finalitzat


Malgrat les obres de reforma del gimnàs no se consideren acabades, els alumnes del col·legi s'Alzinar han tornat a fer pati al parc. El parc de s'Alzinar, juntament amb el gimnàs havien d'ésser remodelats, el passat estiu, en el marc de la segona fasse del  plà E. Mentre duraren les obres, que es perllongaren més del previst, els més de 400 alumnes del centre hagéren de fer l'esplai en els patis interiors del centre. Ara els alumnes de Primària tornen a jugar en el parc de s'Alzinar.
Les reformes del parc passen per la redistribució (d'altra banda discutida per part dels mestres del centre) dels espais esportius  i la instal·lació d'un parc infantil  adaptat a la normativa de seguretat per aquests equipaments.



Del gimnàs encara no podem dir res, no sabem quan finalitzarà l'obra, ara bé a l'exterior s'ha posat una reixa protectora al voltant de l'edifici per a intentar evitar els actes de vandalisme que se produïen molt sovint. Aquesta reixa inclou part del bosc d'alzines.





D'altra banda aquests dies se renova part de la reixa interior del centre que es trobava en mal estat, de fet s'havien adobat algunes peces puntual, i d'altres mostraven rovell i símptomes de deterioramentl. La direcció del centre va demanar que se comencès la tarea  tot d'una, sense esperar a les vacances de Nadal,  donat el mal estat de la reixa.
 Aprofitant  aquesta obra de reparació  s'han  ecsequellat les alzines del voltant del centre i de la costa del parc de s'Alzinar.