S'han dutes a terme la tercera i quarta jornades de l’Agenda Local 21, amb poca participació presencial


    Les jornades tres i quatre de l’Agenda Local 21 varen tractar els punts dèbils d’economia, turisme, demografia, immigració, sanitat, serveis socials, educatius, culturals i esportius.

   El turisme va ser el punt que més opinions va tenir, i on varen sortir accions per intentar millorar-lo, com l’aprofitament del Castell com a valor patrimonial, però amb la necessitat de crear una oferta complementària de bars, restaurants i tendes obertes.

  També es va xerrar de crear una pàgina web de Cala Rajada com a lloc turístic on es pugui trobar tota la informació necessària, com hotels, restaurants, tendes, excursions...



   La següent sessió va començar amb demografia i immigració on es va dir que s’hauria de treballar per apropar les segones generacions d’immigrants, molts dels quals ja són nascuts a Mallorca, a la cultura mallorquina. 

   De Serveis Socials es va concentrar les accions en ajudar a les famílies necessitades i potenciar el banc d’aliments. De la resta de serveis, educatius, esportius i culturals, es va extreure que s’ha d’instar a l’ampliació de branques d’FP a Capdepera, invertir en una zona esportiva a Cala Rajada, i mobilitzar la gent perquè participi en la comissió de festes.