La Nit de Tapes, magnífic pròleg del Cap de Setmana del Peix Fresc

Pastori, del bar Àncora, guanya el concurs, amb la seva "Bomba de pop"





Alguna cosa deu tenir el moll, que allà tot sembla que és millor. L'any passat, la nit de tapes, a la plaça dels Pins ( ja sabem que era la primera i difícil edició), no va resultar ni la meitat de concorreguda. En aquesta ocasió, aprofitant l'envelat i els estands de la Mostra, tot va rutllar de primera, i amb tanta gent que les existències pràcticament s'esgotaren.

Aquesta vegada no hi faltà res, ni la consabuda tallada de cinta, ni la visita de les autoritats a les paradetes. Acompanyant el batle, Josep Gallego, hi havia el Patró Major, Joan Ramon Esteva, i fins a cinc regidors més. De manera, que passades les 19'30 es donà el sus als visitants que ja esperaven i començà la degustació de les distintes preparacions a base de maire i pop. I diguem-ho immediatament, les vuit receptes que es presentaren eren totes elles de grandíssima qualitat i de presentació molt acurada. Feina per al jurat.







A la part de darrere, com sempre, era on es coïa la cosa, on hi havia més feina. Com als dos estands de la Confraria. Per cert, que si la presentació de la paradeta també puntuàs, els pescadors haurien guanyat de llarg.







Passem immediatament a donar compte de com quedà la classificació del segon concurs de tapes, ara ja definitivament dedicades a la promoció d'especies de peix pescades a Cala Rajada. El pop i el maire, enguany. Lliuraren els premis el Patró Major i el regidor de Fires i Mercats, Climent Crespo.

3r premi - Curro, d'Es Racó des Moll: Pebrot del "piquillo" farcit de pop.
2n premi - Confraria de Pescadors: Delícies de maire sobre llit de salsa de prebes
1e premi - Pastori, de S'Àncora: Bomba de pop


Enhorabona a tots ells i a tots els altres participants. Tots plegats feren possible aquesta segona edició de la nit de tapes i la resposta fou unànime, nombrosa i satisfeta.














I per acabar, una miqueta de música. La posaren els ja coneguts i reconeguts joves del "Quintet de sis", amb les seves melodies per a ballar, tot i que la gent no tenia molta ballera.



El cap de setmana començà amb bon peu. Ara tots estam pendents de l'evolució del temps i feim rogatives perquè l'amença de pluja per al diumenge no malmeti una jornada de la qual n'esperam tant.