El swing s'apodera del pobleL'anunciada exhibició de lindy hop va tenir lloc a Cala Rajada entre el dissabte 28 i el diumenge 29, per a goig dels mateixos balladors, però també de tots els que s'hi acostaren. Com dèiem a l'anunci de dies enrere, el jazz també es balla, especialment el de l'època del swing, de les grans big bands, i que ara sembla voler-se recuperar.Els encarregats de fer aquesta demostració foren un grup de membres de l'Associació de Balls de Swing de Barcelona -la BCNSwing-, i la veritat és que ens contagiaren a tots amb uns ritmes i unes formes de ball d'aquells que s'aferren. Lindy-Hop, balboa, xarleston, boogie-woogie o Jump'n'Jive, s'escamparen per la plaça dels Pins i pel Centre Cap Vermell, en les dues ballades, i especialment en la primera (millor hora, evidentment), la participació del públic va ser untusiasta.I fins ben entrada la nit...

La demostració que el públic s'hi implicà la tenim en aquestes imatges, en què algunes cares ben conegudes es deixaren seduir per una música i un ritme que, 70 anys després, demostren la seva vigència.

Na Maria Vives, Biel Barona, la pregonera Elionor Orpí, o la cap de premsa de l'Ajuntament, Elena Martín, s'hi enganxaren i, ben segur, amb un poc de pràctica serien de les bones.