500 persones en el sopar de festes

Si en la primera edició no s'havia arriba ben bé als 400 sopadors, en aquesta ocasió varen ser 500 les persones que, a l'esplanada de n'Aladern, se sumaren al sopar de festes d'es Carregador, es Provençals i sa Font de sa Cala. I tot va rodar molt bé i el menjar va ser encara millor que el de l'any passat, encara que això semblàs un repte impossible.

Amb Mauricio Raij , Joan Toni Carrió, Toni "Netzer" i tot l'equip d'intendència i de bar treballant a tota màquina, el mig miler de comensals pogueren gaudir d'una oferta magnífica de carn a la brasa amb trempó. Ja se sap que sempre s'ha d'esperar una mica, quan s'ha de donar menjar a tanta gent, però la veritat és que el servei va marxar amb notable fluïdesa.





Després del sopar, la part musical va anar a càrrer dels veterans Trio Amanecer, El Quintet de Set de l'Escola de Música, i els rockers Sate of Emergency. Cada grup en el seu estil, tots tres respongueren molt bé i la vetllada s'allargà fins gairebé les 3 de la matinada, després que, a més dels que havien assistit al sopar, s'hi sumassin un bon grapat més ee gent, tant del poble com turistes.

Tot plegat, una vetllada en què alguns hagueren de treballar de valent, però que molts poguérem gaudir de ple.


Trio Amanecer


Quintet de Set


State of Emergency






 
Entre actuació i actuiació, no faltaren uns bons acudits