inici

Cap Vermell

Sant Bartomeu /9/ Vetllada de teatre a la plaça d'es Sitjar


Teatre Escènic de Campos, la fórmula magistralEl grup Teatre Escènic de Campos sembla decidit a ocupar, en els programes de festes de la geografia mallorquina, el lloc que, anys enrere, restava destinat inexcusablement a Xesc Forteza. I la veritat és que aquesta companyia  ha trobat la fórmula precisa per a guanyar-se el públic, del qual sap perfectament què vol: comèdies fresques, d’embolics, amb una acció trepidant, interpretada de manera ajustada i, en aquest cas, molt ben dirigida per Ricard Reguant, un professional amb una carrera dilatada i plena d’èxits.

 


Enguany ha estat el torn de “Per amunt i per avall”, adaptació de l’obra “Boeing Boeing”, del francès Marc Camoletti. El vodevil no defrauda, és allò que ha de ser, els gags se succeeixen sense solució de continuïtat i la gent gaudeix d’una estona francament divertida. A Capdepera, i suposam que pertot, hi contribuïren no poc els actors Miquel Fullana, Biel Ramón, Jaume Fuster (fantàstic) Marta Simonet, Cata Munar i Lydia Miranda.

 

Si per a cada lloc i per a cada moment cal trobar el to adequat, el Teatre Escènic de Campos ha trobat la tintura escaient per a vetllades disteses a la plaça del poble. A ca nostra ja hi té un lloc i així ho va reconèixer, amb els seus aplaudiments, el públic que va omplir la plaça d’es Sitjar.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar