Teatre Escènic de Campos, la fórmula magistral



El grup Teatre Escènic de Campos sembla decidit a ocupar, en els programes de festes de la geografia mallorquina, el lloc que, anys enrere, restava destinat inexcusablement a Xesc Forteza. I la veritat és que aquesta companyia  ha trobat la fórmula precisa per a guanyar-se el públic, del qual sap perfectament què vol: comèdies fresques, d’embolics, amb una acció trepidant, interpretada de manera ajustada i, en aquest cas, molt ben dirigida per Ricard Reguant, un professional amb una carrera dilatada i plena d’èxits.

 


Enguany ha estat el torn de “Per amunt i per avall”, adaptació de l’obra “Boeing Boeing”, del francès Marc Camoletti. El vodevil no defrauda, és allò que ha de ser, els gags se succeeixen sense solució de continuïtat i la gent gaudeix d’una estona francament divertida. A Capdepera, i suposam que pertot, hi contribuïren no poc els actors Miquel Fullana, Biel Ramón, Jaume Fuster (fantàstic) Marta Simonet, Cata Munar i Lydia Miranda.

 

Si per a cada lloc i per a cada moment cal trobar el to adequat, el Teatre Escènic de Campos ha trobat la tintura escaient per a vetllades disteses a la plaça del poble. A ca nostra ja hi té un lloc i així ho va reconèixer, amb els seus aplaudiments, el públic que va omplir la plaça d’es Sitjar.