La direcció general de Carreteres del Consell de Mallorca ha començat unes obres de millora a l’autovia Joan Carles I per a minvar la perillositat de la zona. Aquests treballs duraran tot el mes de juliol.



   La carretera, que uneix Capdepera i Cala Rajada, suporta molt de trànsit de vehicles durant tot el dia i la proximitat de vivendes i de supermercats fan que molts de vianants travessin pel mig de la carretera.
   Com a mesures de seguretat es preveu reduir la velocitat dels 70 km/hora, permesos actualment, a 50. També es farà un pas de vianants davant els supermercats per a evitar futurs incidents a l'hora de travessar la carretera.



   Les dues rotondes que contempla l’autovia també es modificaran. La rotonda que hi ha al camp de futbol es perillosa perquè just al costat té un supermercat i molts de cotxes entren i surten. La rotonda que hi ha a la benzinera té un tram en línia  recta, en el qual els cotxes que provenen de Cala Rajada no s’aturen per veure si ve algú.  



   Una intervenció a l’autovia era una demanda de l’Ajuntament de Capdepera i de la ciutadania des de fa anys perquè s’han produït molts petits accidents que haguessin pogut ser greus.