Les festes del Carme encalenteixen motors de cara al cap de setmana amb una peculiar cursa i una festa disco al moll.











 La jornada festiva començava, però, amb el vol captiu, sota l'organització d'IB Ballooning, en el parc de sa Gravera. Allà, nins i nins (i de majors, també) pogueren gaudir d’alçar-se un  bon grapat de metres sobre terra amb globus aerostàtic. Tota una experiència.



La nit començà amb el segon concert de les Serenates d’Estiu, a sa Torre Cega, amb la presentació del projecte Hirundo Maris. El comentari del concert el trobareu en aquesta mateixa pàgina de Cap Vermell.





Devers les onze i mitja arrancà l’estrambòtica cursa per a adults, pel moll i voltants. Una cursa d’habilitat, on l’important no era tant la velocitat com superar les proves. S'hi presentaren 12 participants, en tres equips, i al final copà el primer lloc de la classificació l’equip femení, que obtingué el primer premi d’un creuer pel Mediterrani (en velomar o  piragua).



Entre rialles i bromes, s’entregà un premi especial ni més ni manco que a un cosí del pop Paul. En acabar la cursa,  més  enllà de les dotze, en Simca, des de la barra del bar ens  oferí música per ballar. La propera cita serà la revetlla del dissabte. Allà us esperam a tots.