Les festes del Carme comencen "oficialment" amb el pregó...,
però de fet arranquen dies abans


El primer cap de setmana de juliol comencen els actes de les festes del Carme, amb un ample ventall d'activitats. Ja hem fet ressenya de la cinquena edició del Morralla Xop Festival i del Pregó del Carme, els dos plats forts del programa del cap de setmana, però hi hagueren altres coses interessants.







A les onze del matí de dissabte,  començaren els Jocs populars pels més petits amb els jocs de tota la vida: cucanyes, carreres de joies, dibuix...amb el tradicional pal ensabonat i la travessa del Moll nedant que arribà a la 24a edició.





Ja pel capvespre sortí el veler per a navegar per la Reserva Marina del Llevant, tot un luxe. Els  participants gaudiren amb un dia preciós que convidà al bany.

Com hem comentat la jornada acabà ben tard amb la Morralla Xop Festival.

Diumenge dia 4, hi hagué la tradicional paella que la Comissió ofereix als mariners , les seves famílies i amics i col·laboradors de les festes . La paella, com cada any, ben bona no de bades els  pescadors són experts en  paelles multitudinàries i comensals no faltaven.





Durant el dinar el patró major, Joan Ramón Esteva, entregà una camiseta a la guanyadora del concurs de dibuix (imprés a les samarretes de les Festes),  na Caterina  Barceló.



Per acabar la jornada el pregoner d’enguany  Francesc Pons  “Patró Quiquet” ens oferí un emotiu pregó (el podeu trobar  complet a Cap Vermell) i la coral s’Alzinar un magnífic concert.


Fotografies:  Xisco Campins.