Morralla Xop Festival arranca les vetllades de les festes del Carme 2010



   Dissabte dia 3 de juliol, en el marc de les Festes del Carme, se celebrà el concert Morralla Festival organitzat per la Comissió de festes i Ona Verda.  Aquest Festival, que va nèixer de la mà de la creació de la reserva marina de Cala Rajada, és un lloc de trobada de grups de música joves que es consolida any rere any.



   Enguany comptà amb la participació de set grups que, des de les 10 fins.... , ompliren l'escenari (millor dit els escenaris) amb la seva música. El primer grup en actuar va ser Taibis i   White Crows, dues noves formacions musicals del municipi, incipienta i amb moltes  ganes. Entre actuació  i actuacó Tom Trovador (que ja coneixíem del Mercat Medieval) animà la festa amb les seves cançons i humor. Poc després de les onze actuaren State of Emergency (abans Black Rain), amb cançons pròpies i adaptacions que, malgrat noves incorporacions al grup, suposen una continuitat pel que fa so i temes. El següent grup va ser - per aquest que subscriu- la sorpresa de la nit. Mick Jägermeisters sonàren molt bé i demostraren que a més de fer bona música saben omplir l'escenari. Molt bona impressió, si senyor...ens hagués agradat una mica més de durada.



 Los Primos era el plat fort i no defraudà amb uns temes alegres, ballables d'allò que ara s'anomena "fiusió". També, al nostre parer, sonaren molt bé. El grup Canou 90· tancà el concert amb les seves interesants propostes musicals ii la seva sòlida experiència musical.



Enhorabona als organitzadors , músics i, com no, al servei de bar gran protagonista d'aquests actes.
La pomada d'enguany...genial!!!