Rècord de participació en el VIII Concurs de Piano Vila de Capdepera



La presentació del VIII Concurs de Piano Vila de Capdepera ha tengut lloc aquest matí amb la presència del conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Cosme Bonet; el batle de Capdepera, Josep Gallego; el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Rafel Fernàndez; el primer tinent de batle, Bartomeu Alzina; i la directora del concurs, Noemí Dalmau.

Cal destacar que en aquesta edició s’ha superat el rècord de participants arribant als 115 joves que provenen de diferents parts del món. La directora del concurs ha explicat que hi ha més o menys “la meitat de concursants nacionals com internacionals”, amb molta presència de pianistes russos. 



És important remarcar que el primer premi del concurs és l’oportunitat de tocar amb la simfònica de Balears. A més, dir que s’han organitzat activitats perquè els joves coneguin Capdepera i el seu entorn, així com Mallorca i la seva cultura.
Cosme Bonet ha comentat que “és un privilegi per Mallorca comptar amb un concurs internacional de piano”.
La crisi aèria ha fet perillar el concurs per la impossibilitat de volar fins a Mallorca tant de concursants com de membres del jurat, però finalment tothom podrà assistir-hi.