El Partit Popular de Capdepera recolzà, majoritàriament, la candidatura de Carlos  Delgado





   El Partit Popular va celebrar, el passat dissabte dia 6 de març,  unes primàries per a triar el president regional. Hi havia dues candidatures: per una banda l’actual president del partit José Ramón Bauzà,  i  per l’altra el batle de Calvià Carlos Delgado.  Els resultats a nivell d’Illes Balears  han estat favorables a José Ramón   Bauzà que obtingué un 69,17 % dels vots, mentre que Carlos Delgado obtingué un 30%. La participació ha estat al voltant del 41 %.

   A Capdepera, amb una participació semblant ( han votat 96 afiliats d’un cens de 230), els resultat han estat inversos, es a dir, Carlos Delgado ha obtingut un  70,21 % dels vots (66 vots) mentre que el proclamat president regional obtenia un 29,71% (28 vots). Ben és sabut que la Junta Local de Capdepera és majoritàriament “delgadista”, inclús Joan Ferrer formava part de la llista del batle calvianer.
   Capdepera,  Andratx, Calvià i dos barris de Palma (barri antic i Ponent), han estat dels pocs pobles on ha guanyat la candidatura de Carlos Delgado.
   Joan Sard, actual president del partit a Capdepera, ens mostrà la seva satisfacció per aquest exercici de democràcia interna, ja que la militància ha pogut elegir el president regional i donava per bona la participació de la militància.