A poca gent deixa indiferent aquest nom. Els no i el sí han anat a l'ensems a llarg dels 15 dies de l'enquesta i al final s'ha decantat per escas marge cap al NO.
En un primer anàlisi, desprès d'escoltar opinions i comentaris diversos, podem dir que guapo, guapo...no ho és. Que no s'ha romput el cap pensant-hi, tampoc. Originals, manco. Que no ens han escoltat les nostres propostes, més que previssible.

Ara, que el nom ja està penjat, resulta que tampoc hi ha cap responsable clar de l'elecció. Alguns, a sota veu, apunten que l'arquitecte té molt a dir en aquests casos. Altres questionen la legalitat del nom manifestant quin òrgan és el competent i quan s'ha aprovat. Cap comunicat, cap explicació...en definitiva, un episodi més de descoordinació al que ens tenen acostumats.

Quant al nom en si, pensam que qualsevol opció és millor que multiusos (nom que serà mal de llevar del subconscient) que és una questió de temps que el poble n'hi atorgui un i aquest serà el bo. Ens costa creure que algú de Capdepera digui vaig al Cap Vermell referint-se al centre. Al Cap Vermell s'hi va per la carretera de Canyamel. I en parlar d'internet o de la web, el Cap Vermell,  de moment, és aquí.

A continuació, l'enquesta:

T'agrada el nom CENTRE CAP VERMELL? 
No 
146   47.6%  

Sí 
127   41.4%  

Tant m'és 
34   11.1%  

Nombre de votants   :  307 

Primer vot   :  dissabte, 20 de febrer de 2010 18:45 
Darrer vot   :  dissabte, 6 de març de 2010 08:51