II Trobada de Serveis d’Atenció a la Dependència


El dimarts dia 24 va tenir lloc la II Trobada de Serveis d’Atenció a la Dependència, que se va celebrar a la Residència de Capdepera per a la gent gran. A més del SAR Capdepera, hi participaren el centre de dia d’Artà, el centre de dia de Son Servera, el centre de dia de Capdepera i el Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Capdepera. Tots ells dedicats, com sabeu, a atendre la gent major que no es pot valer per si mateixa.

Image

Image


Image
 

La trobada va començar amb la inauguració d’una exposició de fotografies relacionades amb la vida de la Residència i de treballs realitzats pels mateixos assistits. Posteriorment, la Tuna de Capdepera hi va posar la part musical, molt celebrada, i es va servir un berenar a tots els assistents que, diguem-ho, pogueren gaudir de les activitats que es realitzaren, a l’aire lliure, donada la bonança climatològica de la jornada. A les 12’45, l’equip de fisioteràpia de la Residència va dur a terme un taller pràctic de psicomotricitat.

Image


Image

Image
 

La jornada es va cloure amb un dinar conjunt i, a més del personal del centre es va comptar amb la col·laboració dels voluntaris de Creu Roja. La regidora de Serveis Socials, Margalida Bover, així com personal del seu departament, també hi varen ser presents durant tot el matí.

 
Image