Santa Cecília 2009, un concert per recordar

Image


   El concert de Santa Cecília és un dels que les corals i la Banda de Música de Capdepera preparen amb més esment i dedicació. Enguany, però, pensam que el  notable esforç de la coral s'Alzinar, la coral Gabellina i la Banda també s'ha vist recompensat més que mai. D'entrada, el passat diumenge dia 22, l'església de Sant Bartopmeu resultà  quasi insuficient per al nombrós públic que hi assistí, i d'altra banda, la qualitat de totes les actuacions deixà un regust de satisfacció en els assistents.

Image

  Inicià el concert la Coral Gabellina, que interpretà l'Himne de la Coral Gabellina  i l'espiritual negre Down by the riverside, sota la direcció d¡Elionor Gómez Quintero i l'acompanyament de Maria Orpí (piano) i Daniel Pascual (percussió).

Image

   La segona part va anar a càrrec de la Coral s'Alzinar, amb l'interpretació dels espirituals negres  Wade in the water, I want Jesus (amb Bàrbara Femenies de solista) i Oh happy day, també amb la direcció d'Elionor Gòmez Quintero i l'acompanyament al piano de Maria Antònia Gomis.
   A la tercera part, la banda de Música interpretà les obres Ateneo Musical, Polka per a trompra alpina (amb Richard Straube "Panxo" com a instrumentista solista), La vida és bella i A night at the ballet. Miquel Gayà, director de la Banda, aprofità per a presentar les noves incorporacions a l'agrupació musical.




 
  Tots plegats tenien preparat el gran final de festa, que no era altgre que la interpretació conjunta de Carmina Burana de Carl Orff. Si els tres conjunts, per separat, ens havien delitat amb les seves actuacions prèvies, amb aquesta obra aconseguiren impressionar tot el públic, que va respondre  amb una intensa i perllongada obvació, tothom posat en peu.

Image

    Amb la interpretació de Capdepera, Capdepera acabà un concert que, com ja hem dit, és per a recordar.

 
  Esperam poder oferir-vos, ben aviat, algunes interpretacions enregistrades en vídeo de tan fantàstica vetllada.