Image

Multitudinari acomiadamet de la temporada 2009, de  "L'Escola de Música surt al carrer"

  Com sabeu, aquest estiu 2009 s'ha tornat dur a terme la iniciativa de l'Escola de Música i la regidoria de Cultura consistent en una sèrie d'actuacions musicals dels alumnes de l'esmentada Escola. Així, la plaça Castellet i la plaça de l'Orient han comptat amb una actuació setmanal d'alumnes, per grups d'instruments, de forma rotativa. 
   Elpassat diumenge dia 26 de setembre va tenir lloc la darrera d'aquestes actuacions, a la plaça l'Orient. Cadascun dels grups interpretà dues peces musicals i al final tocaren tots plegats, en una apoteòsica actuació conjunta.
   L'acte s'inicià amb un parlament del regidor de Cultura, Rafel Fernández, que donà la benvinguda als asistents

Image

   Per ordre d'actuació, poguèrem escoltar el grup de corda, el de xerimiers i flabiolers, el grup de percussió, un sextet de vednt i bateria, la  bandeta i el grup de rock. En acabar l'actuació musical, els alumnes varen lliurar un ram de flors a directora de l'Escola de Música, Elionor Gómez-Quintero Garau. 

Image

   Amb un refresc (aportat per les famílies dels alumnes) s'acabà una agradable vetllada, amb els nostres joves interprets com a protagonistes.Hi ha una bona pedrera, a "sa Pedrera".

Image

Image

Image

Image

Image

Image