En un ple brevíssim, s'aprova l'adjudicació de les obres d'ampliació de l'Institut






 

Vist i no vist, sentit i no sentit. A vegades, els plens de l’Ajuntament ens semblen la travessia del desert, una prova de foc per a ànimes sensibles. Massa vegades. Però per a tot hi ha excepcions i, adesiara, el ple et troba badant i, quan te’n vols adonar, els regidors ja són a fer una cervesa per a comentar la jugada.



El ple extraordinari del passat divendres (25 de setembre) correspon al segon grup. Badàvem i quasi no hi fórem a temps. El resum serà tan breu com el mateix ple. Llegit i no llegit.
 

Primer punt, segons resava l’ordre del dia:
NOMENAMENT MEMBRES CONSELL MUNICIPAL D’EDUCACIÓ. Aquí els teniu: per l’equip de govern, Rafel Fernández i Margalida Bover; per l’oposició,  Marga Servera. Aprovat. 

Segont punt:
CONTRACTACIÓ OBRES D’AMPLIACIÓ I REFORMA DE L’IES DE CAPDEPERA: ADJUDICACIÓ PROVISIONAL. Atenent el concurs públic convocat i l’ordre de puntuació de les empreses que optaven a realitzar les obres, aquestes, provisionalment, han estat adjudicades a l’empresa Constructora San José, S.A. Aprovat amb l’abstenció d’Es Grup (en Mateu Melis no explicà el motiu de l’abstenció). 

I, au, cadascú a ca seva.