Image

El projecte, ja s'aprovà, per unanimitat,  dia 11 de juny de 2009


  Com podeu llegir a la crònica  (in)formal del  plenari, que puntualment publica Cap Vermell,  dia 25 de setembre es va aprovar l’adjudicació provisional de les obres de reforma i ampliació de l’IES de Capdepera. L’empresa adjudicatària ha estat San José S.A., que és la que millor puntuació ha obtingut, d’entre totes les empreses  que s’han presentat.  
   El projecte d'ampliació ja havia estat aprovat el passat 11 de juny de 2009, per unanimitat de tots els regidors presents al plenari extraordinari d'aquell dia. Així, l’oposició recolzava l’equip de govern, al qual va instar a realitzar les obres el “més aviat possible” per tal de satisfer les necessitats educatives que té Capdepera.

Image

   Es pretén que en el proper curs 2010-2011 les obres estiguin  finalitzades i recordarem que aquests consisteixen en una planta baixa que inclourà sis aules, una sala d’actes i dos tallers. La Conselleria d’Educació i la d’Hisienda realitzaran una cessió de crèdit per fer front a les despeses de les obres. El pressupost previst és d'1.139.255,55 euros. 

Image

   Recordem, igualment, que la propera passa, per a cobrir les necessitats educatives del municipi, és la construcció de l’escoleta de Capdepera