Image
Èxit de la I Diada ciclista de Capdepera a Cala Rajada, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible


    Entre els dies 16 i 22 s’han dut a terme les activitats programades  en el marc  de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, a la qual s’ha afegit el nostre ajuntament amb un programa més ampli que en altres anys.

  Divendres dia 18 hi hagué jocs infantils a la Plaça dels Pins, dirigits a nins entre 6 i 12 anys, sota el lema “Mou-te amb nosaltres”. Les activitats varen motivar els nins i nines assistents, que eren devers setanta, i s’ho passarem molt bé jugant i, sense adonar-se’n, aprenent


Image

Image

Image

   Diumenge, dia 20, se celebrà la 1a bicicletada popular amb un  notable èxit de participació. Així ciclistes de totes les edats se concentraren a les 9 a la plaça de l’Orient, on varen ser obsequiats amb una camiseta, i xino-xano sortiren cap a Cala Rajada per l’avinguda Joan Carles I. El grup anà escoltat per dos policies locals, en bicicleta.

Image

Image

  A l’entrada de Cala Rajada hi esperava un nodrit grup que s’afegí a la passejada. Tots plegats circularen pel carrer Elionor Servera, voltant  cap a Sa Gravera on berenaren (entrepans preparats per l’Associació de  comerciants) sota els pins. S'ha de dir que el temps (un tant variable aquesta setmana) acompanyà la convocatòria.

Image

Image

Image

Image
 
   Després la festa continuà, especialment pels més petits, gaudiren de l’actuació del grup d’animació infantil Tipi Tipi Top. En total hi participaren més de 100 ciclistes.
   El regidor de mobilitat, Climent Crespo, ens manifestà la satisfacció per la resposta desls veïns i, amb algunes modificacions (com allargar el recorregut per Cala Raajada), repetir l'experiència el proper any. Així mateix aprofità per a donar  les gràcies a l'Associació Hotelera Cales de Capdepera, Distribucions Llevant, Super Ca'n Pep de Capdepera, al departament de Medi Ambient de l'Ajuntament  (especialment a na Marga) i a l'Associació de Comerciants de Cala Rajada (que féu els entrepans) per la seva col·laboració amb la I bicicletada popular

Image

   Per acabar, els dies  21 i 22 se tancaren alguns carrers i places a la circulació per afavorir l’arribada a peu a les escoles i l’IES. Concretament a Cala Rajada se tancà part de l’avinguda Floreal, a l’IES el tram de carrer davant del centre i a Capdepera la plaça de la Constitució i el carrer Vent.

Image