Les agrupacions locals del PSM i Entesa per Mallorca
analitzen la primera meitat de la legislatura en un sopar
celebrat el passat dissabte dia 12














El passat dissabte, dia 12, PSM i Entesa per Mallorca celebraren un sopar en el gimnàs de s'Alzinar, al qual assistiren al voltant de vuitants afiliats i simpatitzants d'aquestes formacions nacionalistes. A més dels dirigents locals, hi foren presents el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens (PSM) i el president d'Entesa per Mallorca, Gabriel Huguet.

A les postres, varen prendre la paraula Pere Fuster, secretari de l'agrupació local del PSM; Mateu Garau, regidor de l'Ajuntament de Capdepera, el conseller Gabriel Vicens. Els dos primers analitzaren els dos primers anys de govern muncipal de la present legislatura, que varen qualificar de difícils per les causes de tots conegudes. Es varen referir a la feina fena des de la regidoria de Vies i Obres, feta sempre en funció dels interessos generals i mai des del punt de vista partidista. D'altra banda, varen negar que la colació PSM-Entesa hagi fet un paper de comparsa en el si del pacte de govern ja que, segons explicaren, han fet sentir la seva veu, i a vegades amb contundència, on s'havia de fer, això és, la comissió de seguiment del pacte, i no de portes enfora, per tal de contribuir a l'estabilitat  de la coalició. De la seva part, el conseller Vicenç va explicar els projectes ferroviaris del seu departament, del rigor tècnic d'aquests projectes i dels problemes gairebé sempre derivats de posicions polítics concrets.

Image

Image

Image

Els representants de les formacions convocants es varen conjurar per continuar treballant en una línia que vol defugir les estridència i que, en canvi, vol apostar pel rigor. L'objectiu és assolir, en el 2011, uns resultats d'acord amb aquest treball que s'està fent, des de la convicció que el nacionalisme progressista compta amb quadres perfectament preparats per liderar la gestió del govern local.
Image

Per una vegada, els nacionalistes no varen sopar de pa amb oli, sinó d'un magnífic menú, preparat pel gran xef Felip Esteva, en què la llampuga presidí el plat principal. Croquetes i un tartar de verdures davant, i llet freda i ensaïmada darrere, completaren l'àpat.

Image