Els alumnes de l'escola d'estiu de teatre, gaudiren d'un dia d'esbarjo a Aqualand










    L'altre dia, els nins que aquest estiu han estat fent l'escola d'estiu de Teatre varen poder gaudir d'un dia molt divertit anant a un parc aquatic amb els seus monitors i algunes de les mares que s'oferiren per ajudar, cosa que no fou molt necessaria, ja que els monitors son molt profesionals i tengueren en tot moment controlada la situació.
  No tots els nins pogueren assistir, alguns per malaltia i altres per diverses causes, però si que hi eren la gran majoria i ho passarem tots molt bé!
   Cal destacar que els monitors fan no solament una bona feina a l'excursió, si no també una increible feina com directors, escritors, regidors... El públic que hem asistit a aquesta activitat cada any, hem pogut comprovar com els nins han millorat fent espectacles, ja els primers anys ens vàrem sorprendre de veure els nins damunt l'escenari, però no deixava d'ésser una companyia infantil fent una representació, enguany han fet un pas més enllà, han estat uns actors fent una obra que feia que ens ficassim dedins. 

Image

  Ja esperem amb impaciència la propera obra que ens tenen preparada, son menys nins que el mes de juliol però tenen tot preparat amb la mateixa il.lusió, quedau convidats al proper espectacle que tendrà lloc, com ja sabeu, al Teatre Municipal dia 27 d'agost!

Eva Ferrer