Assossegat dia de Sant Bartomeu

Image


Ja ho dèiem a la crònica de la víspera, que el dia de Sant Bartomeu queia en dilluns. I com un dilluns es va comportar durant bona part de la jornada: assossec absolut. Aquí si que els programadors l'encertaren. Les forces ja eren escasses.

El dia del patró compta, com a acte religiós central, amb la missa solemne en honor del sant. En aquesta ocasió, va presidir la celebració mossèn Antoni Riutort, un capellà de record inoblidable dels seus anys de rector de la nostra parròquia. Concelebraren, el titular mossen Miquel Mulet, amb Pere Orpí, Joan Servera, Antoni Amorós i Andreu Genovart. La Coral Gabellina hi posà les veus, per a major solemnitat de l'ofici. I tothom en va sortir amb un flairós ramet d'alfàbrega, que va perfumar l'església i els seus redols.

Image

La vetllada va anar a càrrec del grup del Teatre Escènic de Campos i l'obra "Massa dones per a un sol home", un vodevil molt estiuenc, molt per passar l'estona, que és del que es tracta. L'obra, menor, fia bona part del seu èxit en la comicitat de l'actor Miquel Fullana, ben secundat per Antònia Seguí, Lluna Zapata, Marta Simonet i Carmen Piris. I això és el que hi ha, perquè clar, a Mallorca no tenim cap Monty Python per dur-nos a la boca. I encara gràcies. El públic que va omplir de gom a gom la plaça des Sitjar va riure a voler i la vetllada va passar en un alè.

Image

Image

Image

Image