es batle és molt batle

 

El temps –el mal temps– ens té amb l'ai al cor, aquestes festes de Sant Bartomeu. No hi ha dia que no plogui. I, amb tot, el programa fins ara ha pogut tirar endavant.

El dimarts, a les 18.00 h. tengueren lloc les curses de sacs i els jocs programats, a més de les cucanyes que no es pogueren celebrar el dia abans a causa de la pluja. La gent en tenia ganes. Les imatges parlen per si soles. No ens podem aturar de fer fotos!. Un èxit total. El batle, molt participatiu - i com a bon cuní-, també guanyà una cursa.

Jocs de sempre.

 Ens agrada embrutar-nos i participar.

Judo per a tothom i a peu pla. Una altra novetat.

 

Les curses de sacs mai no passaran de moda.

Aquesta també es bona! Ses mamàs compliren amb les expectatives

Cavallet quan eres jove....

 

I la berena: llet freda de Can Patilla no va faltar. Bo és en Xiscu!

L'equip de monitors: Terra roja i vella guàrdia: Supers!

Fotos: Xisco Campins

**************

Taula d'autoritats


A les 20.00, a les Voltes de Can Creu d'Inca, va tenir lloc la presentació del llibre ELS GOVERNADORS DEL CASTELL DE CAPDEPERA, escrit per Antoni Gili i Bartomeu Caimari  La presentació fou a càrrec del professor Gonçal López Nadal. Presidí l’acte el batle Bartomeu Alzina i com veis a la fotografia també compartiren la taula presidencial Miquel Àngel Flaquer i el regidor de Cultura Rafel Fernández.

Image
Hi assistí un públic nombrós que seguí amb atenció les explicacions dels experts. Un cop acabada la presentació, la tertúlia continuà a la terrassa de Can Creu i es va fer tan llarga com agradable.

*******

Aires gabellins


A les 22 h, amb la plaça des Sitjar plena, va ser el torn del sempre entretingut i esperat ball de bot, aquesta vegada amb la participació d'Aires Gabellins i del grup Artà balla i canta en el ball obert. Poca gent quedà fins al final.

Image