Image

La meteorologia ens té amb l'ai al cor, aquestes festes. A banda de la verbena de Sant Roc, aquest dilluns varen ser les cucanyes per als al·lots les que es varen haver de suspendre. I ja veurem com acaba, la cosa.

Afortunadament, però, els sopar a la fresca es va poder celebrar sense més retgirons i, com cada any, va comptar amb la presència massiva de gent. Feia fresca, però la vetlada va transcórrer molt i molt animada.I bona part de culpa d'aquesta animació l'hem de donar a la Big Band del Centre Cultural Banda de Música. Aquests al·lots cada dia en saben més i engresquen el personal que no és de dir.

Image

Reconeixeu aquest de la trompa? Idò sí, és l'exdirector, en Joan Ramon Xamena, qui tampoc no s'ho va voler perdre. El seu successor, en Miquel Gayà, en el seu primer Sant Bartomeu va demostrar amb escreix que sap estar davant un públic i comunicar-se. La presentació personalitzada que va fer de cadascun dels músics, va resultar tot un encert.

Un altre que tampoc no s'ho podia perdre. Què seria, el sopar a la fresca, sense en Suso Reixach? Què saria d'aquesta vetlada sense en "Romero"?

Image

I encara una imatge més d'un convidat d'excepció: el batle, Bartomeu Alzina, tocant "Amparito Roca" amb els seus companys de banda. Un document preciós.

Image

La vetlada la tancaren els "Wonderbra's", un grup molt en sintonia amb l'esperit del sopar a la fresca.

Image

Volem acabar aquest àlbum del dia amb una imatge poc freqüent: la d'un tècnic que aquests dies té més feina que mai. Vagi el nostre modest homenatge a en Miquel Reixach "Revi". La seva presència discreta, però imprescindible, fa possible que ho poguem sentir bé. Gràcies, Miquel.

Image