El dimecres és un dia de repòs relatiu, d'activitats no tan multitudinàries però igual d'importats i imprescindibles. Si destacam l'acte de Capdepera Ràdio és perquè fou un concert entre amics en un escenari nou i, sobretot, molt acollidor.

 

Però la jornada de festa començà a la piscina, a partir de les 5 del capvespre, amb jocs aquàtics.

Image

Image

Image

Després, arribà l'anhelat vol en globus areostàtic (ni pel Carme ni per Sant Roc es va poder fer, a causa del vent que ho impedí)

Image

Al Teatre (ja era hora que es fes alguna activitat de les festes al teatre!) un gran concert a 4 mans a càrrec de Noemí Dalmau i Jenifer Borgatti, amb obres molt conegudes de Tchaikovski, Ravel i Gershwin. Les dues excel·lents pianistes varen demostrar una compenetració i una sincronia gairebé perfectes, deixant, en molts de moments, el públic totalment bocabadat. La Rhapsody in blue sonà molt orquestal, molt plena. Amb un auditori totalment entregat, les dues concertistes regalaren tres bisos. En definitiva: gran, gran, gran concert.


Image

El batle, present pertot arreu, com pertoca.

Image

I per acabar la vetlada, en un emplaçament nou per a aquest tipus d'activitats, la festa es traslladà a les portes del Castell, on poguérem assisitir a un concert entre amics al peu de les murades. El de menys, evidentment, era la nova programació de Capdepera Ràdio, i sí poder fer un tast de la bona música que es fa en el poble. I allà ens trobàrem amb els il·lustres veterans: Marisa Rojas, Biel Barona, Manuel Muntaner, Miquel Àngel Nadal, Felipe Cardiel, Suso Rexach... junt a noves realitats com Juanmi Sancho, Marina Moyà o Joan Mercant, que deixaren molt clares dues coses: que la nostra pedrera musical no atura de donar fruits, i que les noves generacions seran capaces d'afrontar reptes i assolir fites que mai ens haguéssim pogut imaginar.

La manxa de cervesa no es va aturar de rajar tot el vespre. Comença una temporada de grans expectatives.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

No cal explicar-vos qui és qui.