Resumim els actes festívols d'aquest diumenge, dia 19.

Per començar, l'horabaixa va estar dedicat als més petits. La plaça de l'Orient va ser l'escenari de distints tallers de manualitats, organitzats per Terra Roja.

Image

Es va treballar amb paper i fil, i els nins pogueren aprendre a fer un estel o una cartera de cartró, entre d'altres coses.

Image

Mentrestant, a la mateixa hora, els organitzadors del Joc de l'Oca estaven enllestint els últims detalls perquè tot sortís com estava previst, i el carrer del Centre feia aquest aspecte.

Image

I, efectivament, la cosa sortí bé. D'entrada, 20 grups inscrits, que són molts de grups, tants que el ritme es va fer una miqueta lent. Però val més així que no que la convocatòria hagués estat un fracàs.

Image

Encara que això sigui fins i tot anecdòtic, aquests són els tres primers classificats:

1 - A SABER, QUATRE JOVES QUE D'OCA A OCA ACABAREN EN UN NO RES

2 - CHICAS 2006.COM

3 - NEW PARADISE

Image

Les proves foren molts divertides i entre els participants hi hagué molt bon "rollo". Amb tota seguretat, quest és un acte que es pot consolidar com un clàssic de les festes.

A les 9 del vespre, va tenir lloc un acte que no estava en programa. La Coral Gabellina i la Coral Punta de n'Amer, de les respectives associacions de gent gran, oferiren un concert a l'Església Parroquial. Totes dues corals regalaren un repertori molt variat i entretengut, i acabaren  cantant conjuntament el clàssic Cor dels Esclaus, del Nabuco de Verdi. És a dir, una oferta extra que és una llàstima que no s'hagués publicitat. Per a aquestes coses de darrera hora,  la gent no s'hauria d'oblidar que té aquesta pàgina a la seva disposició.

Image

I ja per tancar la jornada dominical, l'anunciat concert de LA KINKY BEAT, amb redDIN com a teloners. Ni uns ni altres, no varen defraudar. Va ser una actuació molt animada, que va agradar molts als assistents. La llàstima és que aquests no varen ser massa. I és que, com ja hem dit altres vegades, en diumenge no es justifica que es programin actes que acabin a segons quines hores. Ja ho haurien de saber, això.

Image