La revetlla del Carme,
una de les més multitudinàries de Mallorca


Altres vegades ja ens hem referit a la capacitat d'atracció que té el moll de Cala Rajada, i aquest 2009 no ha estat una excepció. Pel que fa a la revetlla -la verbena-, passant de qualsevol sentiment de crisi, una gentada arribada de tota la comarca, i d'arreu de Mallorca, omplí l'esplanada de la zona portuària, en un ambient alegre i distès. Una nit per conviure amb els amics, per retrobar vells coneguts, per ballar (també, clar), per fer una pomada i, en definitiva, per compartir amb molta altra gent que vol passar-ho bé, ni que sigui per unes hores.

Molt especialment les hores "centrals", diríem que entre les 12 i les 4, en el moll no hi cabia ni una punta d'agulla, coincidint amb les actuacions d'"Oasis" i "Horris Kamoi", dues formacions que engresquen molt bé el personal.

Image

Però, ja se sap, perquè uns facin festa, uns altres ha de fer feina, i molta. El bar de les festes, especialment el dia de la revetlla, és una maquinària que ha de funcionar a tota pressió, sense errades. Els ingressos d'aquesta vetllada sustenten bona part del pressupost de les festes. Feina, feina, feina, molta feina. No, no tot és fer festa.

Image

Image

El que dèiem: la revetlla del Carme només corre un perill: morir d'èxit. Tothom hi vol ser. Però no, no s'ha de passar pena: el moll de Cala Rajada és molt especial i genera bones vibracions.

Per molts d'anys.

Image