El ballet Stylo tanca la Mostra de Teatre, Música i Dansa infantil i juvenil de Capdepera, amb l' espectacle de dansa "Orient i Occident"

   Dissabte i diumenge, dies 26 i 27 de juny,  l’escola de ballet Stylo, dirigida per Claudia Suiter, va presentar el seu espectacle anual. Aquesta vegada duia per títol “Oriente y Occidente", basat en danses del món.

Image

Image

   El teatre gairebé es va omplir els dos dies. Les alumnes i l’alumne de na Claudia oferiren una magnífica actuació, des de les més petites de 4 anys fins a les més grans que en tenen 12. 

Image

  Com a artista principal i solista, protagonitzant una una història basada en una escola que ha de rebre altres artistes del món, actuà Maria del Mar Palmer, i com artista convidada i poguérem veure Marisa Rojas, que va cantar algunes temes. 

Image

   Els espectadors, majoritàriament familiars dels artistes, en sortiren del tot satisfets i aplaudiren amb entusiasme totes les actuacions, especialment  les de les nines més petites. Aquestes, s’ho passaren de fàbula damunt l’escenari. 

Image

   Com és habitual, la directora de l’espectacle i l’artista convidada reberen un ram de flors per la seva dedicació, de part de les joves dansaires. 

Image

   Està previst que per les festes de Sant Roc, a la Plaça dels Pins, es presenti un altre espectacle, que serà un tast de les actuacions fetes aquests dies.

Image

   Enhorabona a totes i a la directora Claudia Suiter, per la qualitat assolida per l’escola de dansa.