Ampli ventall de possibilitats en els cinc concerts que ofereixen les Serenates d’Estiu 2009








   Les Serenates d’Estiu ja estan consolidades, després de 22 anys fent concerts a Cala Rajada. Divendres dia 26 de juny se presentà el programa d’aquest any, cinc concerts amb un ampli ventall d’estils perquè tothom hi tengui cabuda.
   El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, ha comentat que l’Administració “col•labora al màxim amb aquest acte”, que és una “oferta cultural important pels turistes i pels residents”, i “una fita marcada al calendari”.
   Per la seva banda, el director d’Inestur, Antoni Oliver, ha felicitat a Joventuts Musicals de Capdepera per l’organització de les Serenates d’Estiu i ha recordat que “Balears no només és sol i platja”.
   El director Insular de Cultura, Maties Garcies ha comentat que les Serenates tenen un lloc destacat dins el programa musical de Mallorca i que hi ha “molta satisfacció per part del Consell de poder participar a l’acte”. Ha volgut llançar un missatge de continuïtat i ànims a Joventuts Musicals, dient que “la música necessita de música, patrocinadors i organitzadors”.
   Les Serenates d’Estiu comencen el 3 de juliol a les 21h, i tots els concerts són als jardins de Ca’n March, a Cala Rajada.
   La vicepresidenta de Joventuts Musicals, Noemí Dalmau, ha agraït  a la Fundació que els permetin fer els concerts als jardins.