CAP VERMELL PROPOSA
I
L’AJUNTAMENT DISPOSA




Un turísta que, abans de visitar Cala Rajada, es va voler informar per internet del que hi podria trobar,  ens ha fet saber que la pàgina web de l’Ajuntament de Capdepera només està en un únic idioma, el català i, que per tant res de res, que la pàgina no li va servir per conèixer el destí turístic que havia triat.

Quin interès pot tenir un Ajuntament d’un municipi turístic de donar-se a conèixer en els idiomes dels visitants?

La pregunta no és retòrica, ja que cap polític de l’Ajuntament de Capdepera se l’ha feta mai; potser convendria que convocassin un plenari per debatre sobre tan envitricollat assumpte.

Per què un turista no té res millor que fer que culejar per internet cercant informació sobre el lloc que visitarà? Ja són ganes de perdre el temps i de fer quedar malament les autoritats locals.
Els polítics creuen, o no, en internet com a eina capaç de modificar els usos i costums dels turistes?

Per què enviar gent a les fires internacionals de turisme a fer-se fotos si després no tradueixen la pàgina web de l’Ajuntament? Per quedar retratats.
Pel que duim exposat, Cap Vermell proposa que una foto de tamany natural dels membres del consistori gabellí s’exposi a la pàgina web municipal per a riallota dels turistes internautes, i així manam que l’Ajuntament ho disposi.