Magdalena Esteva, doctora en medicina per la UIB










   Magdalena Esteva Cantó, filla primogènita d’Isabel Cantó i Agustí Esteva «Blancus», es va doctorar el passat dimarts, dia 9 de juny, en medicina per la Universitat de les Illes Balears després d’haver presentat la tesi titulada "Factors determinants de la realització de mamografia preventiva en un entorn d’alta cobertura d’assegurança sanitària privada".
   Els directors de la tesi han estat Antoni Obrador, Joan Llobera, i Pilar Roca, els quals han donat suport a la doctoranda durant tot el procés d’estudi. El tribunal que avaluà el treball, prèviament donat a conèixer en diverses publicacions especialitzades, atorgà a Magdalena Esteva la major qualificació, excel·lent cum laude.

Image

   En aquest cas, integraven el tribunal avaluador els doctors Miquel Roca, de la Facultat de Psicologia de la UIB; Ana Provenza, del Departament de Biologia Fonamental de la UIB; Xavier Castells, de la Unitat d’Epidemiologia de l’Hospital del Mar; Josep Maria Borràs, de l’Institut Català d’Oncologia, i finalment el doctor Juli Rifà, especialista en oncologia de l’Hospital Universitari Son Dureta.
   Des d’aquí, li volem donar la nostra més sincera enhorabona!