Ha començat el primer Pla de Formació Interna de l'Ajuntament de Capdepera






   L’Ajuntament de Capdepera, juntament amb els consistoris d’Artà i de Sant Llorenç, ha començat el primer Pla de Formació Interna pels treballadors de l’ajuntament, per millorar l’atenció al ciutadà, les gestions administratives internes, i obtenir un òptim aprofitament dels recursos humans a les administracions públiques.
    Els treballadors poden assistir a cursos d’ordenament jurídic i administratiu, de gestió de recursos humans, de gestió econòmica, d’informàtica, d’idiomes, de qualitat en l’administració pública i de prevenció de riscos laborals. Tots ells han tengut una gran rebuda amb 184 persones inscrites.
 El Pla de Formació ha estat subvencionat per una ajuda estatal de 14.633 euros i preveu cursos de 20 a 30 hores fins a final d’any.
    Ja s’ha acabat el primer curs on s’ha treballat damunt casos reals i s’ha pogut comprovar diferents maneres de com funciona una administració. 
 
   Per la seva banda, Capdepera també ofereix cursos per persones a l’atur, davant la possible necessitat formativa del col•lectiu. Els cursos o tallers ocupacionals estan adaptats al perfil de la feina, com el taller alemany per cambrers o informàtica aplicada a la recerca de feina. 
   Els tallers ocupacionals estan donats per persones apuntades al SOIB, i continuaran els mesos d’estiu.



Departament de Premsa.
Ajuntament de Capdepera