Els barcelonistes locals celebraren el títol de Copa











La font de la rotonda de Cala Agulla va ser, una vegada més, el lloc de concentració dels aficionats al futbol per a celebrar una victòria del seu equip. Ja sabeu que en aquest lloc tant s'hi poden trobar els del Madrid com els del Barça o els del Mallorca.

En aquesta ocasió ha tocat als "culés", i ha estat per a celebrar el títol de Copa, guanyat brillantment pel F.C.Barcelona, en derrotar l'Atlètic de Bilbado, per 4-1, a la final jugada a València.

Fins on sabem, tot va discórrer en un ambient de festa, i sense cap incident. Ben aviat, els barcelonistes podrien tornar a la font per a celebrar un nou títol, ja que la Lliga és a punt de caure. I qui sap si, més endavant, també caurà la Copa d'Europa.

I és que aquesta temporada, el Barça és un equip gairebé intractable.

Image

Image

Image

Image

Hi va haver, però, qui ho va poder expertimentar en el centre neuràlgic del barcelonisme, a Barcelona mateix, com la nostra "corresponsal" Maria del Mar Cortada. Veieu-la en aquestes imatges, com estava d'eufòrica, després del partit, devers la Plaça de Catalunya. I és que el guanyar fa riure.