Vileros i gabellins es classificaren, dia 2 de maig,  per a la final del Mallorca Prix 2009, en l'eliminatòria 
celebrada a Artà







 

   L’equip de Capdepera, juntament amb el de Santa Margalida, es classificaren el passat dia 2 de maig  per a la  final del Mallorca  Prix que se celebrarà el proper dia 20 de juny a Inca.
   L’equip de Santa Margalida es classificà en obtenir 99 punts, davant els equips d’Artà, Muro i Ariany. Per la seva banda, Capdepera va obtenir 68 punts, per davant de Manacor i Son Servera. En aquesta edició, han estat 40 municipis, els inscrits. 
   Aquest concurs està destinat als joves de més de 16 anys de tots els pobles de Mallorca, que competeixen per equips. Cada poble participant forma un equip d'entre 15 i 20 persones i amb una mitjana d'edat que no pot superar els 30 anys. A cada un dels equips participants hi ha d'haver un representant municipal, preferentment el regidor de Joventut.

   La competició té un format de gimcana estructurada en diferents tipus de proves: d'habilitat i físiques (4 proves per equip i una de conjunta), una d'escènica, que en aquest cas tenia com a tema principal sèries mítiques de televisió, on la majoria dels equips coincidiren en la seva elecció -“Verano Azul”-, i finalment, una prova cultural. Amb la diversificació de categories se cerca treballar diferents aspectes relacionats amb el nostre territori i els fets i personalitats de la nostra cultura, a través del joc cooperatiu, la participació i la socialització dels joves.


  Enhorabona a l’equip de Capdepera i sort per a la propera fasse


   Si voleu veure el desenvolupament de la prova a través de TV -Mallorca, ja ho sabeu, clicau
www.tvmallorca.net/pages/verclip/10249