Nova seu de l'agrupació de Capdepera del PSOE








   L’Agrupació Socialista de Capdepera inaugurà, el passat dimecres dia 1 d’abril, la seva nova seu al carrer Ciutat, número 38, a “Can Jerionet”.  L’acte, que podríem qualificar de multitudinari, comptà amb la presència d’un bon nombre d’afiliats i  simpatitzants gabellins i una nodrida representació de la Federació Socialista de Mallorca encapçalada per Francina Armengol.

Image

    Després de visitar l’espai de la nova seu, que ha quedat molt bé,  el batle de Capdepera Bartomeu Alzina dirigí unes paraules d’agraïment i benvinguda als militants, que amb la seva col·laboració havien facilitat el trasllat,  i als  càrrecs del partit que assistiren a la inauguració: “gràcies a tots els membres del partit que han treballat per fer possible obrir aquest nou espai a tothom que vulgui aportar idees i fer feina al costat de l’agrupació".
   Per la seva banda, Francina Armengol, secretaria general de la FSM, dedicà unes sentides paraules d’elogi a l’agrupació de Capdepera. Na Francina comentà “la importància que sempre han tingut per als socialistes les cases del poble, lloc de trobada oberts a tothom”, i destacà que “les seus socialistes segueixen la tradició de les cases del poble d’abans com a espais acollidors de debat”..

Image

   Com ja hem dit, també feren costat als socialistes gabellins, altres càrrecs de la Federació Socialista de Mallorca. A la inauguració també assistiren Carles Manera, Conseller d’Hisenda del Govern de les Illes Balears, Rafel Oliver, Vicesecretari General de la FSM, Miquel Àngel Coll, Secretari d’Organització de la FSM, i Xavier Ramis, Senador Socialista per Mallorca, entre altres dirigents dels Socialistes de Mallorca.
  Tampoc hi faltaren regidors  d’altres partits amb representació  local (no hi veiérem cap representant  d'EU-Els Verds ni del Partit Popular). 


Image

   Després de les presentacions hi hagué un sopar, amb plats preparats pels propis militants i simpatitzants. I entre “picada i picada” sorgiren les habituals  rotlades de tertúlies, en un ambient distès i agradable

Image

   El que hem dit, tot un esdeveniment.

Image