Cala Rajada seu de les Jornades de la Xarxa Assistencial Juaneda











   El passats 27 i 28 de març   l’Illot Park de Cala Rajada, va ser la seu de les Jornades organitzades per la Xarxa Assistencial de Juaneda amb la presència del seu president ,   Juan Alguersuari, i del  seu director general, Gabriel Uguet, i dels cap de serveis dels distints hospitals i centres assistencials de les Illes.

Image

   La finalitat d’aquestes jornades giren al voltant del control de qualitat i de  la millora del serveis que ofereix l’entitat al públic. Cal destacar que “la Juaneda”, com popularment se’l coneix,  ha estat pionera en  l’implantació de sistemes de gestió de Qualitat dins el sector sanitari privat a les Illes.
   Els distints ponents de la jornada “Cohesió d’equips” parlaren, com no pot ser d’altra manera, dels objectius pel 2009, dels sistemes de gestió, dels distints sectors i serveis de la xarxa assistencial ,...La cloenda anà càrrec de Ramón Ollé, president executiu de la Business Engineering School de la Salle, que parlà de “Valors en el treball. Claus per a una vida professional més gratificant”.

Image

   A les jornades hi participaren els caps de servei de l’Hospital de Muro,  centre sanitari privat de referència  de la comarca.


Image

   Ens alegrem que s’hagi triat  Cala Rajada com a seu d’aquestes jornades.