Confirmada la candidatura oficial de Cala Rajada a organitzar l'eliminatòria de Copa Davis contra Alemanya











    La candidatura de Cala Rajada a organitzar l'eliminatòria de Copa Davis contra Alemanya, ja és oficial. L'Associació Hotelera l'ha formalitzada i ha estat acceptada, a més com l'única de Mallorca, per quant la candidatura de Manacor, que també  havia sonat, finalment no ha arribat a port. Ara les rivals són tot ciutats de la Península: Marbella, Puerto de Santa María, Saragossa i Gijon (aquesta, segons IB3, a darrera hora ha retirat la candidatura). A favor de Cala Rajada hi juga la influència que pugui exercir el número 1 del tennis mundial, Rafel Nadal.

Els hotelers semblen decidits a repetir l'experiència de 1997 i compten, a tal fi, amb el suport de la Conselleria de Turisme. No oblidem que posar en marxa aquesta eliminatòria, que tendrà lloc del 10 al 12 de juliol, suposaria una despesa aproximada de 2'5 milions d'euros (davant l'1'2 milions de l'organització precedent). I és que de les 5.000 places d'aforament que es varen muntar ara fa 12 anys, es passaria ara a una capacitat de 12.000 espectadors.

Tot i que a ningú no se li escapa la importància promocional d'un esdeveniment d'aquestes característiques, tampoc podem oblidar que estam parlant de molts de doblers. Quina hauria de ser l'aportació dels hotelers? I quina la de la caixa municipal? Pel que sabem, l'Associació Hotelera fins ara no n'ha parlat amb l'Ajuntament, d'aquest projecte.