La Federació de Corals de les Illes Balears organitza un curs intensiu de direcció  a Cala Rajada

Image

  Durant el cap de setmana del 21 i 22 de març  tingué lloc a Cala Rajada un curs intensiu de direcció en l’hotel Bella Playa de Cala Rajada a càrrec del Mestre José María Moreno
   Al curs organitzat per  la Federació de Corals de les Illes Balears participaren 40 alumnes entre directors i cantants de les diferents corals que pertanyen a la Federació. El curs tingué una duració de 10 hores amb la finalitat de donar unes pautes bàsiques  a directors i coristes, que pretenen una major claror dels gests, un millor coneixement de les obres interpretades  i una permanent formació a tots els nivells (harmonia, contrapunt, cant, orquestració, història de l’art i de la cultura...).
   Després d’aquesta experiència tan enriquidora pels participants i organitzadors, s’obre una nova etapa per a la formació amb la programació d’un curs de tècnica vocal pel mes de maig.
   El director del curs va ser el Mestre José María Moreno, director de Orquestra pel Conservatori Superior de València y post grau en el Conservatori Rimski Korsakov de Sant Petersburg.

Image

Federació de Corals de les Illes Balears.
www.fcib.org