Dissabte, dia 12 d’octubre, en el marc del Cap de Setmana del peix fresc se celebrà la revetlla marinera i la tradicional paella dels mariners.

Amb un notable esforç se van preparar els ingredients per a fer 1000 racions de paella de sípia, gambeta i pop. Aquesta Enguany es van vendre un total de 900 racions de paella i es cuinaren 115 kg d'arròs, distribuïdes en 3 paelles de 30, 60 i 25 quilograms cada una. Ens informen que es vengueren 100 tiquets més que l’any passat. 



Cal dir que la paella de pop i sípia fa poca “tallada” i necessita més arròs per a fer plats. Entre paella i paella se formaren llargues coes que, mentre esperaven, gaudien de com se cuinava. Tot un espectacle!

El comentari general era que les tres paelles eren veritablement delicioses, el xef/coordinador Joan Ramón Esteva i el seu equip d’arrossaires ho van brodar. Enhorabona!.



I després d’un bon plat de paella, un bon postres. Els tiquets incloïen un plat de paella i un tassó de llet freda amb un bocí de coca de quarto.

La revetla marinera va comptar amb la música de Identical Souls i Disccovers, que crearen un gran ambient festiu i alegre durant tota la vetllada. Evidentment durant el bon temps ( i la bona organització) va ser un factor clau de l'èxit de la jornada.











Tot l'equip del bar va fer una feinada durant tot el vespre.