Amb l'actualització del plec de licitació, l'Ajuntament de Capdepera busca millorar les condicions laborals del professorat de l'Escola Municipal de Música. Ara, es garantirà que els professors disposin d'unes hores no lectives proporcionalment adequades al seu horari lectiu; l'anterior plec només preveia 20 hores per a tasques administratives. A més, es detallen les atribucions de l'equip directiu, que inclouen 35,68 hores per a la gestió, coordinació, administració, atenció al públic i altres activitats necessàries, assegurant així que aquestes feines siguin contemplades en l'estudi econòmic.

El nou plec també incorpora activitats i tallers dins del programa Racó Petit, un espai destinat a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, que s'organitza amb el suport de l'àrea de Benestar Social del municipi.

L'empresa seleccionada estarà obligada a presentar una memòria econòmica, i es preveu una clàusula que permetrà a l'Ajuntament reduir la seva aportació mensual si l'empresa obté beneficis que superen els nivells calculats en l'estudi econòmic.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Capdepera, Mireia Flaquer, ha subratllat la importància d'aquest nou plec, que representa una millora significativa per al municipi, ja que contribuirà a elevar la qualitat de l'Escola Municipal de Música, oferint així una millor experiència tant per a l'alumnat com per a les seves famílies.

Així mateix, permetrà que el professorat disposin de més temps per a les tasques administratives i per atendre les necessitats dels usuaris.

Amb aquesta nova iniciativa de licitació, l'Ajuntament de Capdepera té com a objectiu proporcionar un servei educatiu de qualitat per a la ciutadania i millorar les condicions laborals del professorat de l'Escola Municipal de Música.