Amb la participació de Protecció Civil de Capdepera i Salvament Marítim


Dia 8 d’octubre, Protecció Civil de Capdepera i Salvament Marítim va realitzar un simulacre de rescat marítim a Cala Rajada per practicar el treball en equip en situacions d’emergència.

Al simulacre hi participaran un helicòpter i una barca per simular un rescat i la coordinació dels efectius durant una emergència a les aigües de Cala Rajada i que demostra la preparació i la capacitat dels nostres equips per afrontar situacions d’emergència amb eficàcia i eficiència.
 



L'Agrupació de Protecció Civil de Capdepera va participar en la jornada organitzada per Protecció Civil d'Alcúdia on van donar suport als serveis locals durant la Fira d'Alcúdia 2024 conjuntament amb altres agrupacions.
 

Efectius de Protecció  Civil també van participar en la recerca i rescat aquesta d'un home que s'havia perdut i es trobava desorientat i amb ferides lleus a la zona de Son Jaumell. En les labors de rescat han intervingut els serveis d'Emergències IB, Protecció Civil Capdepera, Policia Local de Capdepera, Bombers de Mallorca i Guàrdia Civil.



D'altra banda indicar que la campanya de cerca de voluntariat comença a donat els seus fruits amb noves incorporacions a l'Agrupació de Protecció Civil de Capdepera.