Muntsa Valls guanyà el primer premi de la categoria tradicional, amb la peça "Maleta"


 

El passat cap de setmana ( 5 i 6 d’octubre) na Maria Giscafré i na Muntsa Valls van participar, amb un estant, a la 26a Fira internacional del cistell de Salt.

Aquesta és una fira amb llarga trajectòria (enguany ha fet la seva 26a edició) i que gaudeix duna molt bona resposta d’assistents interessants per la cistelleria i el trenat amb fibres naturals ( a migdia ja comptabilitzaven devers 3700 visitants).

A més de les paradetes dels expositors se realitzen diversos tallers, exposicions, actuacions musicals... i se pogué visitar l’exposició 'Els orígens prehistòrics de la cistelleria: coneixement ecològic i tecnològic tradicional'.

A la fira se donen dos premis a les millors peces valorades per un jurat d’especialistes i artesans, amb dos modalitats. El primer premi de la modalitat tradicional ha estat per l’obra de  pauma “Maleta” de na Muntsa Valls, mentre que el primer premi  de la modalitat artística, creativa i de disseny ha estat per la peça “L’arbre de l’illa” de Karen Gossart i Corentin Laval. 



Na Muntsa fa relativament poc temps que fa llata (durant un any anar als tallers de llata amb en Tino i ha seguit fent llata) i ha aconseguit fer un trenat molt fi i unes peces molt ben fetes, prova d’això ha estat el premi aconseguit a Salt.



Enhorabona a totes dues!