Se celebrarà Cala Rajada els dies 11, 12  i 13 d'octubre de 2024


 

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer acompanyada del regidor de fires i festes, Joan Campins i amb Tomeu Garau, president de la Confraria de Pescadors, Antoni Pastor de l'Associació de Bars Nocturns i Maria Antònia Moll de l'Associació Hotelera de Capdepera han presentat el programa d'actes de la vint-i-una edició de la MOSTRA DE LA LLAMPUGA que es durà a terme al moll de Cala Rajada els dies 11, 12 i 13 d'octubre.



Na Mireia Ferrer, batlessa de Capdepera ha comentat: "Estem molt orgullosos de poder celebrar un any més aquest esdeveniment que posa en valor la nostra cultura i tradicions marineres. El 'Cap de Setmana del Peix Fresc' no només és una festa gastronòmica, sinó també una oportunitat per reunir-nos com a comunitat i compartir moments especials". 
"Vull agrair a tots els participants, a les entitats i associacions que fan feina per aquesta fira, i també als cuiners, músics i voluntaris que fan possible aquesta celebració. Sense el vostre esforç i dedicació, aquest esdeveniment no seria possible", va afegir. Per acabar convidà a tothom a l'esdeveniment:"Convit a tothom a venir al Moll de Cala Rajada i gaudir de les activitats programades, a tastar els nostres plats tradicionals i a viure l'ambient festiu que caracteritza Cala Rajada. Junts, farem d'aquest cap de setmana una experiència inoblidable."










El programa de festes és:

CAP DE SETMANA DEL PEIX FRESC
11-12-13 octubre 2024 - Cala Rajada 

Divendres 11 d'octubre
de 19.30 a 02 h Nit de Tapes
21.00 h XIV Concurs culinari de Tapes
22.00 h Música en directe amb: ELS FUNKISS i TANNYS BARD

Dissabte 12 d'octubre
de 19 a 03 h Verbena marinera
19.00 h Paella de peix i postres
22.30 h Música en directe amb: IDEN TIC AL SO ULS
01.00 h Música en directe amb: DISCCOVERS

Diumenge 13 d'octubre
de 12 a 16 h i de 18 a 22 h FIRA GASTRONÒMICA XXI MOSTRA DE LA LLAMPUGA.
22 h Fi de fira amb focs artificials