El cap de setmana dels dies 27, 28 i 29 de setembre se celebrà un programa d’activitats que conformaren la Festa del Turista d’enguany.

El programa festiu començà el divendres amb el Mercadet artesanal de la plaça Castellet i continuà amb una actuació d’Alma del Sur, de ball flamenc, a la plaça dels Pins. Ambdues activitats van comptar amb una bona presència de públic.


 


Pel al dissabte, dia 28, el programa incloïa el mercat setmanal de Cala Rajada i  tornà a haver el Mercadet artesanal a la plaça Castellet. La part musical vingué de la mà de la Coral Gabellina, que comptà amb el suport de diversos instrumentistes. La coral oferí el seu repertori davant el nombrós públic que omplia la plaça Castellet.





Per acabar la vetllada n’Esperança Sureda i na Marisa Rojas, a la plaça dels Pins, interpretaren un seguit de cançons sota el títol “La música de tu verano”.  Part del públic arrancà a ballar algunes de les melodies més conegudes interpretades pel popular duet gabellí.



Diumenge va concloure el  programa amb els infants com a protagonistes. Tota l’horabaixa hi hagué jocs infantils per a nins i nines de 0 a 6 anys i de 6 a 14 anys, seguit de tallers familiars. Com podeu veure a les imatges va haver molta participació i molt bon ambient.





Ja fosquet el grup de ball del Club Sol Naixent va realitzar una exhibició de ball en línia a la plaça dels Pins i tot seguit estava programada una exhibició de Capoira, l’art marcial d’origen brasiler-africà que combina ball, música i acrobàcies.