L'Empresa Tragsa ha iniciat les obres de canvi i substitució de canonades al camí de la depuradora. Ara s'ha realitzat una primera fase, que consistia a aixecar el trespol per canviar les canonades i tapar-les provisionalment per a poder tornar a accedir-hi si hi ha alguna fuita o deficiència i per a setembre procedir a tapar-les definitivament i tornar a asfaltar el camí per a deixar-ho acabat.



Aquestes obres de canviar les canonades des de la bassa de Son Jaumell a les distintes zones del municipi que reben l'aigua depurada s'ha seguit realitzant  durant els darreres mesos. I per ara desconeixem la data de finalització.







D'altra banda durant l'estiu segueixen les obres de reparació i asfaltat a diverses zones del municipi. També s'han realitzat les feines de pintura de línies grogues. Recordem que enguany s’ha licitat un pla de manteniment i millora dels carrers i voreres de tot el municipi, que suposara un increment del 60% per asfaltar i d’un 20% per adobar les voravies, així i tot encara queda molta feina per fer.